Üdvözöljük a jövő világában!

25 éves jubileumi szakmai nap és csarnokátadó ünnepség
13 feb 2018

Welcome to the future! Szakmai Nap

/
Posted By
/
Comments0
25 éves jubileumi szakmai nap és csarnokátadó ünnepség

Az okos targoncákat forgalmazó és intralogisztikai megoldásokat nyújtó, hazánkban piacvezető cég, 2017-ben ünnepelte 25 éves fennállását. A vállalat jubileumi születésnapja és új csarnokának, valamint bemutatótermének ünnepélyes átadása alkalmából egy olyan szakmai nap szervezésével bízta meg cégünket, melynek célja volt, hogy bemutassa legfontosabb ügyfeleinek, partnereinek jövőbemutató termékeit és szolgáltatásait a targoncák és intralogisztika területén. Az kora ősszel megrendezett eseményen több mint 300 fő vett részt.

A partnertalálkozó mottója a jövő technológiája volt. A hangsúlyt nem az elmúlt, hanem a következő 25 évre helyeztük, a cég innovatív és jövőbe mutató termékeire, az intralogisztika területén kifejlesztett megoldásaira. A szakmai előadásokat egy-egy látványos produkció követte, melyek valamilyen formában az őket megelőző előadásokhoz kapcsolódtak. A falvetítések kiemelték és hangsúlyozták az adott témák fő gondolatait, üzenetét. Hostesseink QR kódos leolvasóval gyorsan és gördülékenyen bonyolították le a regisztrációt. A büfépultok finom és látványos falatokat kínáltak.

Szakmai nap – előadások a bemutatóteremben és szakmai szigetek a földszinti raktárcsarnokban

Az előadásokat a színpadháttérre vetített erre az alkalomra készített 30mp-es intrók vezették fel. Míg az emeleti bemutatóteremben szakmai előadások zajlottak, addig a földszinti raktárcsarnokban szakmai szigeteken bemutatókra került sor, ahol az ügyfelek megtekinthették a legújabb targonca típusokat működés közben.

A szakmai nap fellépői

A nap háziasszonya Ördög Nóra konferálta fel a szakmai nap előadóit és fellépőit.

Az első szakmai előadást a Quartzbox egyedi látványvilágot teremető homok és festék animáció showja követte. Az innovatív produkció a cég történetének mérföldköveit mutatta be. A második előadást az erre az eseményre összeállt trió követte. Tóth Vera énekesnőt, Farkas Izsák elektromos hegedűn kísérte, míg a zenei alapot DJ Q-Cee  szolgáltatta. Erre az alakomra régi számokat dolgoztak fel művészeink fergeteges hangulatot teremtve.

Harmadik előadásunkat a Freelusion tánc és videómapping showja követte. A táncosok targoncákon érkeztek a színpadra. A 3D vetítésbe céges grafikákat is csempésztünk.

Mini-site, regisztrációs felület, látványelemek, meghívók, wishek, intro tervezése, készítése, fejlesztése

Feladataink közé nem csak a koncepció megalkotása, a programok és a vendéglátás szervezése tartozott, hanem számos marketingkommunikációs és technikai feladatot láttunk el. Az E-meghívók és a rendezvényhez tartozó látványelemek tervezése mellett külön mini-site készült az eseményre, ahol a vendégek regisztrálhattak és informálódhattak a rendezvény programjával kapcsolatban. A köszöntőt és az előadásokat erre az alkalomra készített intro és wishek (animációs klippek) vezették fel. A vendégek különféle játékokon vehettek részt, melyeket ugyancsak erre az alkalomra fejlesztettünk ki.

A rendezvény kiváló és komplex eszköz a marketingkommunikáció eszköztárában

Ez az esemény kiválóan tükrözi, hogy egy jól összeállított és megszervezett rendezvény kiváló és komplex eszköz a marketingkommunikáció eszköztárában. Ez a szakmai rendezvény nem csak egy termékbemutató volt, mely elősegíti az értékesítés munkáját, de hozzájárult az ügyfél elégedettséghez, pozitív irányba erősítette a cég image-t és piaci pozícióját, a rendezvényt megelőző sajtótájékoztató pedig PR célokat szolgált. Természetesen ne felejtsük el a rendezvény follow-up-ját sem és ami már nem rajtunk múlik, hogy az ügyfélmenedzserek lekövették az itt felvett szálakat.

Ha Ön is szeretne cége partnerei és ügyfelei számára ehhez hasonló, vagy más jellegű rendezvényt szervezni, kérem keressen minket ajánlatkérésével elérhetőségeink egyikén!

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás