Szakmai rendezvény és konferencia

A szakmai rendezvények jó lehetőséget adnak arra, hogy szakmai hozzáértésünkről meggyőződhessenek ügyfeleink, illetve lehetőség arra, hogy közelebbről megismerjék szolgáltatásainkat. Napjainkban a tudásalapú gazdaság világát éljük, melynek alapja az információ és a folyamatos képzés, így Ön biztos lehet abban, hogy egy megfelelően tartalmas szakmai program felkelti ügyfelei kíváncsiságát és boldogan fogadják el meghívását.

Kapcsolat marketing és tartalmas szakmai program

A szakmai rendezvények jó lehetőséget adnak arra, hogy szakmai hozzáértésünkről meggyőződhessenek ügyfeleink, illetve lehetőség arra, hogy közelebbről megismerjék szolgáltatásainkat, továbbá az esetlegesen felmerülő kérdéseikre választ kapjanak. Manapság egyre fontosabb a kapcsolatmarketing, ismerjük meg személyesen ügyfeleinket és alakítsunk ki velük hosszú távú kapcsolatot, melyre kiváló lehetőséget nyújt a szakmai rendezvény valamely formája. Napjainkban a tudásalapú gazdaság világát éljük, melynek alapja az információ és a folyamatos képzés, így Ön biztos lehet abban, hogy egy megfelelően tartalmas szakmai program (legújabb technológiai megoldások, új termékek, technikák….) felkelti ügyfelei kíváncsiságát és boldogan fogadják el meghívását.

Szakmai rendezvény ügyfeleknek, viszonteladóknak, partnereknek

A szakmai rendezvény az a rendezvénytípus, ami valamennyi vállalatnak javasolt, bármely iparágban tevékenykedik is, jellemzően B2B partnerek esetén. A szakmai rendezvény sokféle lehet. Meghívhatjuk ügyfeleinket, vagy viszonteladóinkat, partnereinket. A rendezvény jellege változhat a cél függvényében. Lehet ez egy termékbemutató rendezvény, vagy egy szakmai nap a viszonteladó partnereink számára, avagy egy workshop, ahol ügyfelei vállalata szakértőivel konzultálhatnak. Szakmai nap keretében meghívhatja már meglévő elégedett ügyfeleit, hogy testimonial jelleggel bemutassák, a náluk már implementált és működő szolgáltatást/terméket (pl: egy automatikus raktárrendszer, vagy egy vállalatirányítási program). A szakmai rendezvények programját is lazíthatjuk igény esetén egy-egy szórakoztató program elemmel, ami üde színfoltja lehet egy-egy szakmai rendezvény programjának.

NÉHÁNY MÁR MEGVALÓSULT RENDEZVÉNYEINK KÖZÜL
22_ugyfelrendezveny_szinpadon_Zseda

Mi Újság 20 éve? Szakmai nap
2012 Biatorbágy