Rólunk

Cégismertető

Vállalkozásunk 2012-ben alakult és teljekörű rendezvényszervezéssel és event marketing tanácsadással foglalkozik kiszolgálva számos ügyfelünk igényét legyen az konferenciaszervezés, termékbemutató, szakmai nap, dolgozói csapatépítés, ügyfél rendezvény, családi nap, outdoor teambuilding program vagy sajtótájékoztató.

Ezt megelőzően más cégformában már 2008 óta működtünk a rendezvénypiacon egy szűkebb célpiacot kiszolgálva, vitorlás csapatépítő tréningek és más outdoor csapatépítő programok szervezésével foglalkoztunk. Elégedett, visszatérő ügyfeleink igényeit figyelembe véve bővítettük szolgáltatás palettánkat és ma már teljes körű rendezvényszervező ügynökségként működünk.

Büszkék vagyunk eddigi munkáinkra és Ügyfeleinkre, akikkel együttműködve számos jól sikerült rendezvényt tudhatunk magunk mögött.

playfelsoTevékenységünk

Teljeskörű rendezvényszervezés koncepciótól, a tervezésen, szervezésen és lebonyolításon át a kiértékelésig

  • Rendezvény koncepció kidolgozása a kitűzött célhoz illesztve
  • Árajánlat összeállítása
  • A kiválasztott koncepcióhoz szükséges alvállalkozók kiválasztása, leszervezése (catering/vendéglátás, helyszín, technika, hostessek, dekoráció, fellépők, meghívó és más a rendezvényhez kapcsolódó grafikák tervezése, programszolgáltatók, ajándéktárgyak…)
  • Konzultációk a rendezvény szervezése során
  • Ütemterv (activity plan) és forgatókönyv készítése
  • Rendezvény lebonyolítása
  • Rendezvény kiértékelése
playfelsoCéljaink, jövőképünk

Magasra tettük a minőség lécét. A cég megalapításakor a magas minőségű szolgáltatás mellett tettük le voksunk a mennyiség helyett. Céljaink között nem a minél nagyobb számú ügyfélkör és rendezvény szerepel, hanem számos visszatérő, elégedett Ügyfelet szeretnénk, és tudhatunk ma már magunkénak, akik maguk is szívesen ajánlanak másoknak. Rendezvényeink cégre és adott eseményre szabottak, nem futószalag rendezvények, hanem gondosan tervezett, szervezett és minden részletig kidolgozott események, melyek minden szempontból kiszolgálják ügyfeleinket és céljaikat.

Nem csak Ügyfeleink fontosak számunkra. Alvállalkozóinkkal, együttműködő partnereinkkel is hosszú távú, partneri viszony kialakítására törekszünk. Gondosan választjuk ki alvállalkozóinkat, magasak az elvárásaink velük szemben, de kulcsfontosságúnak tartjuk, hogy együttműködésünket ők is megelégedéssel nyugtázzák. Minőségi szolgáltatásink egyik alapfeltételének tartjuk ezt.

Eredményességünket nem nagyobb irodában, minél nagyobb cég építésében szeretnénk mérni, hanem szakmai elismerésben, ügyfél elégedettségben és a visszatérő ügyfelek számában.

Célunk olyan hozzáadott értéket hordozó rendezvények megvalósítása, ahol a meghívottak jól érzik magukat, a megrendelő Ügyfelünk pedig eléri tervezett céljait. Fontosnak tartjuk, hogy a rendezvények ne öncélúak, hanem valamilyen előre meghatározott célt szolgáljanak. Ezeket a célokat előre meghatározzuk ügyfelünkkel és ennek tudatában, ezeket a célkitűzéseket szemünk előtt tartva szervezzük meg azt.

playfelsoMiért a Lighthouse Event? avagy cégünk alapértékei  

A névválasztás három dimenzióban értelmezhető. Egyrészt visszautal a cég alapító tevékenységére, toronyamikor még elsősorban vitorlás csapatépítő rendezvények szervezésével foglalkozott a vállalkozás, mely manapság is a cég egyik egyedi specialitása és jó szívvel ajánljuk 5-100 fős csapatok csapatépítésre, de akár ügyfélrendezvényekre is.

Másrészt a világítótorony társítható számos olyan értékkel, melyet mi fontosnak tartunk és cégünk alapértékei között tartunk számon. A világítótorony fénye utat mutat a hajósoknak jó és rossz időben, nappal és éjszak egyaránt. Mi is szeretnénk ügyfeleinket biztonságos kikötőbe vezetni és a megvalósított rendezvényekkel támogatni céljaik elérésében. A világítótorony stabil, megbízható. Ott áll a helyén akkor is, ha csendes a tenger, de a legnagyobb viharban is számíthatunk útmutató fényére. Vállalkozásunk alapértékeihez is hozzátartozik a megbízhatóság, kitartás. A világítótorony esztétikus és érdekes látvány. Nincs párja. Különbözőek, de mégis egyformák. Rendezvényeink is ilyenek, mindegyik más és más, hisz más célokat szolgálnak. Mindegyik esemény egyedi kreáció, mégis azonosak, mert abban egyformák, hogy magas színvonalúak, eredményesek, kreatívak.

playfelsoEgyüttműködés

Együttműködés ügyfeleinkkel a hatékonyság jegyében

„Amit eléjük teszel, legyen rövid, hogy elolvassák, világos, hogy értékeljék, képekben gazdag, hogy emlékezzenek rá, de mindenekelőtt pontos, hogy a fénye vezessen.”

   (Joseph Pulitzer)

Miről is szól a fenti Pulitzer idézet? Manapság a vezetőknek kevés ideje van, ezt figyelembe véve igyekszünk úgy együttműködni Önnel, hogy az Önnek minél kényelmesebb legyen, és rövid, célravezető egyeztetéseket követően olyan anyagot rakjunk le asztalára, mely átlátható, kreatív, alternatívákat nyújt és megkönnyíti a döntéshozatalát.

Rendezvény tanácsadás, event menedzsment

Az előre tervezett és gondosan felépített rendezvények hatékonyabbak. Cégünk erre javasolja rendezvény tanácsadás szolgáltatását. Üljünk le és beszéljük át együtt vállalkozása/vállalata céljait egy teljes év távlatában. Nézzük meg milyen jellegű és számú rendezvény szolgálja leghatékonyabban céljai elérését.

Ön mit szeretne elérni rendezvényével?

Munkatársai az ország különböző pontjain dolgoznak, szinte nem is ismerik egymást, és ez a mindennapi munkafolyamatokat lassítja. Szeretné gördülékenyebbé tenni az együttműködést? Csoportkohézió erősítése, cégen belüli nem hivatalos folyamatok megolajozása, munkafolyamatok gördülékenyebbé tétele – minderre egy közösen megélt élményen alapuló dolgozói csapatépítő kiváló lehet.

Értékesítéssel, ügyfél kapcsolattartással foglalkozó sales kollégái nem ismerik személyesen ügyfeleiket. Szeretné, ha ügyfelei elkötelezettebbek, lojálisabbak lennének cégéhez? Van rá megoldás! Akár egy szakmai rendezvénysorozat élményprogramokkal kiegészítve is alkalmas lehet problémájának megoldására, de a felmért igények alapján, pontosabb információk ismeretében, dolgozunk ki Önnek javaslatot.

Ön mit szeretne elérni? Egyeztessünk egy időpontot és beszéljük meg!

Ajánlatkérés

playfelsoRólunk írták

2012-ben kezdtünk el együtt dolgozni a Lighthouse Eventtel és valamennyi nagy céges rendezvényünket azóta rájuk bízzuk. Megbízható, pontos, és ami talán a legfontosabb: kreatív. Mind a  rendezvényeink megtervezése, előkészítése, mind pedig a kivitelezés során újabb és újabb ötleteket kaptunk, melyek a meghívottak – akár partnerek, akár saját kollégák – visszajelzései alapján nagyon profin kerültek kivitelezésre.

Jungheinrich Hungária – Wágner Lívia, marketing vezető

Évek óta dolgozunk a Lighthouse Eventtel, számos rendezvényünk volt közösen. Szakmai alázatát és hivatásszeretetét emelném ki, amire a jövőben lehet és kell is építeni. Kreatív, proaktív, amiben sok lehetőség rejlik.  Megbízható és ügyfélorientált cég, többször saját ötlettel állt elő egy-egy kisebb munkafolyamat gyorsítása érdekében. Így bátran ajánlom!

Veritas – Németh Ildikó, regional junior marketing manager

Egy vezetőnek többek között az is a feladata, hogy néha megálljon, értékelje az elért eredményeket és kollégáival megünnepelje azt. A Lighthouse Event szervezése olyan különleges élményt nyújtott, ahol a csapat együtt élhetett át egy életre szóló élményt olyan környezetben és programokkal, ami méltóvá tette az ünnepet és igazán értékessé a kollégákat, úgy, hogy a csapat igazán érezze: együtt többek vagyunk!

Lilly Hungária – Ráki Júlia, értékesítési igazgató

Andrea személyében egy felkészült és tapasztalt rendezvényszervezőt ismertem meg, amikor rábíztuk a cég életének egyik legfontosabb, 150 főt érintő rendezvényét. Amellett, hogy igyekszik a lehető legalaposabban megismerni az ügyfél igényét egyedi minőségérzettel és kreativitással nyúl a témához és a legtöbbet hozza ki belőle. Alapossága, következetessége,  kompromisszumot nem ismerő igényességének eredményeként valódi élménnyé vált a cég dolgozói számára az általuk szervezett rendezvény. Jó szívvel ajánlom őt és csapatát minden szervezet számára, akik biztosra szeretnének menni egy esemény megrendezése kapcsán.

DSV Hungária – Horváth Judit, HR vezető

A Lighthouse Event csapatával évek óta dolgozunk együtt, melynek során számos ügyfél- és szakmai rendezvény szervezésével bíztuk meg Különösen kreativitásuk és praktikus ötleteik miatt döntöttünk mellettük. Andrea és csapata gyorsan és rugalmasan reagál igényeinkre és minden apró részletre kiterjedően végzi el a munkáját saját és ügyfeleink megelégedésére. Ügyfeleink, partnereink pozitív visszajelzései sikeres rendezvényeink legfontosabb bizonyítéka.

Symantec – Szarka-Róth Krisztina, regionális marketing igazgató

Cégünk az informatika terén kiemelkedő teljesítményt nyújt, melynek fenntartásához hozzájárul a csapatépítés is. A Lighthouse Event és kapcsolattartónk Andrea szakmai tanácsai segítettek minket abban, hogy a csapatépítésen való részvétel dolgozóink számára nem egy kényelmetlen munkahelyi kötelesség, hanem olyan közösségi élmény volt, amelyből mindannyian profitáltunk.

Rubin Informatikai Zrt., Oggolder Emőke, marketing vezető

playfelsoÜgyfeleink