Vitorlás csapatépítés

A vitorlázás különleges élményt nyújt a résztvevők számára, hiszen legtöbben életükben első alkalommal lépnek vitorlás hajókra. A csapatépítő vitorlázás során a résztvevők 4-8 fős csapatokat alkotnak, és egy-egy hajón vitorláznak profi skipper, azaz kormányos segítségével. A vitorlás csapatépítő rendezvényeket 8-10 fős one-design, igény szerint sport- vagy túrahajókkal bonyolítjuk le, motoros kísérőhajóval, ahonnan fotósunk rögzíti a nap eseményeit.

A vitorlázás különleges élmény

A vitorlázás különleges élményt nyújt a résztvevők számára, hiszen legtöbben életükben első alkalommal lépnek vitorlás hajókra. A csapatépítő vitorlázás során a résztvevők 4-8 fős csapatokat alkotnak és egy-egy hajón vitorláznak profi skipper, azaz kormányos segítségével. A rendezvény első szakaszában megismerkednek a vitorláshajókkal, vitorláznak és manővereket gyakorolnak skipper vezetésével és közben kialakulnak a feladatkörök a csapatokon belül. A gyakorlási idő után házi versenyt szervezünk a csapatok számára, ahol több szakaszos mini túrákat kell teljesíteniük. A futamok eredményei összeadódnak így kapjuk meg a végeredményt.

A vitorlázás csapatsport, a siker kulcsa az együttműködés

A vitorlázás csapatsport (kivéve az egyszemélyes hajókat) a siker kulcsa az együttműködés, a hatékony kommunikációban rejlik. Egymásra utaltság, függőség jellemzi a közös munkát, ahol az egyedi teljesítmények összeadódnak és a közös cél elérése érdekében elkerülhetetlen az együttműködés. Nagyon erős csapatépítő, összetartó hatása van.

Egynapos, félnapos, vagy csak pár órás vitorlázás? Túra vagy verseny?

Mindeközben persze jókedv, rengeteg élmény várja a résztvevőket lenyűgöző természeti környezetben. A vitorlás csapatépítő programok lehetnek egész naposak, közben egy-egy kikötőben megpihenve, de fél napos programként is ajánljuk konferenciákat, tréningeket követően. Nem kötelező versenyezni, élvezhetjük csupán a szép tájat, a a víz csobogását és persze a finom balatoni borokat. Aki szeretne megismerkedhet a vitorlázás rejtelmeivel, kipróbálhatja a kormányzást, tanulhat csomókat, mindenki kedve szerint

Profi skipperek segítenek

A vitorlás csapatépítő rendezvényeket 8-10 fős one-design, igény szerint sport- vagy túrahajókkal bonyolítjuk le tapasztalt, profi skipperek segítségével, motoros kísérőhajóval, ahonnan fotósunk rögzíti a nap eseményeit.

A vitorlás csapatépítést 8-100 főig bármilyen létszám esetén megszervezzük és mellé kiegészítő programokat is tudunk javasolni.

Tekintsen meg néhányat eddig vitorlás csapatépítő rendezvényeink közül!

Több mint 20 éves vitorlás tapasztalat

A vitorlázás, több mint 20 éve életem szerves része. Tíz éve versenyzem, és hét éve szervezek vitorlás csapatépítő rendezvényeket, így sok éves személyes tapasztalattal a hátam mögött vállalok garanciát, hogy a vitorlázás nem csak felejthetetlen élményt nyújt a résztvevők számára, de kiváló formája az eredményes csapatépítésnek.

NÉHÁNY MÁR MEGVALÓSULT RENDEZVÉNYEINK KÖZÜL
vitorlascsapatepites_kielezettverseny

Vitorlás Csapatépítő Program
2013 Balatonfüred-Tihany

DSV Csapatépítő Vitorlázás 2012 Tihany-Sajkod

DSV Csapatépítő Vitorlázás 2012 Tihany-Sajkod

Csapatepites_vitorlasprogram_balaton

Sailing & Trial Challenge Day
Balatonlelle-Somogybabod

DDC Sailing Cup ügyfélrendezvény Balatonfüred 2010, 2011, 2012

DDC Sailing Cup ügyfélrendezvény Balatonfüred 2010, 2011, 2012