Rendezvények

Gyerekprogramok

Amennyiben munkatársai számára családi napot szervez, akkor a különféle korosztályú gyerekek programjáról is gondoskodni kell legkisebbektől a kamaszkorig. Sok cég szervez kisgyermekes dolgozói számára Mikulás ünnepséget vagy gyereknapi rendezvényt. Számos cég célcsoportjába tartoznak gyerekek, így számukra gyereknapi rendezvény szervezése jó lehetőség a célcsoporttal történő találkozásra. Családi események esetén pedig gyermekünknek szervezhetünk szülinapi partit, fontos azonban, hogy korához és érdeklődésének megfelelő szülinapi bulival lepjük meg.

GRAFIKAI TERVEZÉS, AJÁNDÉKTÁRGYAK

Számos rendezvénynek adunk önálló arculatot, természetesen illeszkedve a vállalati arculathoz. Kreatív koncepcióra épülő rendezvényekhez javasoljuk rendezvény logó és arculat készítését, melyet következetesen végigviszünk a rendezvény valamennyi arculati elemén. Rendezvényekhez igény esetén gondoskodunk reklámajándék tárgyakról.

Vitorlás csapatépítés

A vitorlázás különleges élményt nyújt a résztvevők számára, hiszen legtöbben életükben első alkalommal lépnek vitorlás hajókra. A csapatépítő vitorlázás során a résztvevők 4-8 fős csapatokat alkotnak, és egy-egy hajón vitorláznak profi skipper, azaz kormányos segítségével. A vitorlás csapatépítő rendezvényeket 8-10 fős one-design, igény szerint sport- vagy túrahajókkal bonyolítjuk le, motoros kísérőhajóval, ahonnan fotósunk rögzíti a nap eseményeit.

Outdoor rendezvények

Outdoor rendezvényeinket azoknak ajánljuk, akik alkalmazottaiknak élményeken alapuló, csapatépő rendezvényt szeretnének. A résztvevőknek jellemzően időkényszerben, nem megszokott körülmények között kell teljesíteniük a feladatokat. Ügyfél rendezvényre is kiváló, ilyen esetekben a hangsúly az élményre kerül és az időkényszer és túlélő túra elemek elmarad(hat)nak.

Csapatépítő rendezvények

A vállalatoknál egyre nagyobb hangsúlyt kap a csapatmunka (teamwork), hiszen az eredményes munka kulcsa a gördülékeny és hatékony együttműködésben rejlik. Hogy milyen csapatépítő programot ajánlunk, az függhet az adott csapat létszámtól, a kitűzött céloktól, a rendelkezésre álló időtől és persze költségvetéstől, de még az időjárástól is. A csapatépítésen mindig számít az egyéni teljesítmény, hogy ki mennyit tesz hozzá a csapat munkájához, azonban az is fontos hogy a célt csak közösen összehangolt munkában tudják elérni, illetve a hatékonyabban együttműködő csapat eredményesebb lesz.

Céges dolgozói és családi nap

Ma már a vállalati kultúra szerves részévé váltak a céges és csapatépítő rendezvények. Nem kérdés, ma már minden HR menedzser és vállalatvezető jól tudja, nem csak nagyvállalati, hanem a KKV szektorban is, hogy egy jól sikerült, közösen eltöltött napnak mindenképpen jótékony hatása van a cég életére. Cégenként változó, humánpolitikai döntés, hogy dolgozói napot tartanak, ahol csupán a munkatársak vesznek részt, vagy családjukkal együtt invitálják meg őket.

Szakmai rendezvény, konferencia

A szakmai rendezvények jó lehetőséget adnak arra, hogy szakmai hozzáértésünkről meggyőződhessenek ügyfeleink, illetve lehetőség arra, hogy közelebbről megismerjék szolgáltatásainkat. Napjainkban a tudásalapú gazdaság világát éljük, melynek alapja az információ és a folyamatos képzés, így Ön biztos lehet abban, hogy egy megfelelően tartalmas szakmai program felkelti ügyfelei kíváncsiságát és boldogan fogadják el meghívását.

Ügyfélrendezvények

Az ügyfélrendezvények céljuk függvényében igen változatosak lehetnek más és más felépítéssel. Mielőtt azonban nekilátunk a rendezvény szervezéséhez gondoljuk át mit is szeretnénk elérni rendezvényünkkel. Fontos, hogy időről időre találkozzunk ügyfeleinkkel és személyesen is ápoljuk velük kapcsolatunkat (relationship management). Az adott vállalat kultúrájától, és az ügyfelektől is függ, hogy egy extrém outdoor programot szervezünk számukra, vagy inkább egy konzervatívabb klasszikus ügyfélpartit.