Outdoor élményprogram a Mátrában

Szakmai rendezvényt kiegészítő extrém élményprogram
outdoor élményprogram, downhill csűszás a Kékestetőről
18 nov 2016

Outdoor élményprogram a Mátrában

/
Posted By
/
Comments0
Szakmai rendezvény Mátraházán

Késő tavaszi, kora nyári időszakban jártunk a Mátrában egy kétnapos rendezvény alkalmával. A szakmai rendezvényre a meghívó cég kiemelt partnerit hívta meg, hogy fél napos tréning keretében bemutassa legújabb termékét, szolgáltatását. A szakmai előadásokat pedig extrém és kevésbé extrém outdoor élmény programok követték.

Szakmai rendezvény és outdoor élményprogram helyszínekepatmeretezes_hu_img_0323

 

 

 

A szakmai rendezvény helyszíne a négycsillagos Hotel Ózon volt, amely Mátraházán található gyönyörű erdei környezetben, kilátással a Kékestetőre. Az idilli környezet mellett a szálloda előnye, hogy csupán 1,5h alatt elérhető Budapestről és számos szolgáltatást (rendezvény centrum, wellness részleg, vendéglátás, outdoor programok) nyújt az ideérkező konferencia vendégeknek. A szálloda gyakorlatilag az erdőben található, így valamennyi outdoor programunk innen indult és a programok közötti rövid szünetekben a vendégeknek lehetősége nyílt, hogy kicsit megpihenjenek, frissítőket igyanak.

 Extrém élményprogram a Kékestetőről Mátraházáig

A három program közül a legextrémebb downhill program volt, melynek keretében a Kékestetőről csúsztunk le Mátraházáig hilldogokkal. Közben megálltunk Sástón.

outdoor élményprogram a Mátrában

outdoor élményprogram, hilldoggal a Mátrában

A segway túra az egyik legnépszerűbb outdoor élményprogram

Az off-road segway túra során letértünk a betonutakról és erdei ösvényeken, gyönyörű környezetben jártuk be a szálloda környékét és közben gyakoroltuk a segwayezés fortélyait.

outdoor élményprogram, off road segway túra erdei ösvényeken

kepatmeretezes_hu_img_6132Harmadik programként pedig a szálloda mini golf pályáin rendeztünk egy kis versenyt a résztvevők között.

Outdoor élményprogramok a Mátrában télen

A Mátra négy évszakos rendezvényhelyszín. Itt télen sem áll meg az élet. Téli időszakban kevesen gondolkoznak outdoor programokban, pedig például a Mátra számos lehetőséget tartogat. Lehet segwayezni a csillogó hófödte utakon, kutyaszánnal száguldani az erdei ösvényeken, jeep túrázni, de lehet síelni és snowboardozni is a Mátraházi sícentrumban. Nem beszéltünk még a lovas hószánról, gps pontvadászatról, és egyéb kalandos kihívásokról, vagy akár egy jó kiadós hógolyó csatáról és ez még nem a vége a lehetőségeknek.  A számos outdoor program után pedig jól esik felmelegedni egy wellness részlegben vagy forralt bort kortyolgatni egy kandalló mellett. A szálláshelyek is változatos képet mutatnak a 4 csillagos szállodáktól kezdve az egyszerűbb, de takaros szálláshelyekig. Így a rendezvény költségvetésének függvényében kereshetünk drágább elegánsabb, vagy egyszerűbb szálláshelyeket, melyek bázisul szolgálnak rendezvényünknek.

Ha Ön is szeretne ügyfelei, partnerei, vagy munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló szakmai és/vagy csapatépítő rendezvényt, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás