ÖT LAST MINUTE TIPP

Hogy hogyan tegye különlegessé évzáró partiját?
28 nov 2015

Öt last minute tipp – évzáró rendezvény

/
Posted By
/
Comments0

Hogyan tegye különlegessé évzáró partiját? Ha még most fog neki a céges évzáró parti szervezéséhez, akkor íme néhány ötlet, hogy hol tartsa, vagy hogyan dobja fel egyszerű ötletekkel, programokkal.

  • Rendezze álló- vagy sétahajón az évzáró partit, és így extra programként gyönyörködhet Budapest esti fényeiben! Különleges hangulatot ad a hajós parti és bár sokan szinte minden nap utaznak, autóznak a Duna part mentén, hajóra kevesen szállnak, így vízről megnézni a belváros fényeit, olyan mintha elutaztunk volna és turistaként gyönyörködnék a fővárosunk nem mindennapi látványában. Ha fokozni akarja, akkor a hajó tetejére kis műanyag jégpályát telepítünk kölcsönözhető korcsolyákkal, forralt borral és sült gesztenyével.

  • Laza bulit szeretne munkatársainak? Béreljen ki egy hangulatos belvárosi szórakozóhelyet az évzáró partira: Hellobaby szép belső tereivel, sejtelmes eleganciájával, Szimpla Kert színes, egyedi hangulatával, Kiosk hatalmas nyers tereivel, impozáns látvány nem beszélve belvárosi lokációjáról és végül de nem utolsósorban a Design Terminal Budapest szívében a volt buszpályaudvar bauhaus épületében az Óriáskerék szomszédságában.

  • Tél van, hideg van, használjuk ki, készüljünk hütte partival! Hogy hol? Akár a Városligeti jégpályán, vagy Budapest tetején a Normafa Síházban igazán hangulatos és vidám téli hangulattal fogadhatjuk a vendégeket. Korcsolya, forró italféleségek, téli finomságok, meleg pókrócok, ropogó tűz.

 

  • Nem szeretne nagyobb felhajtást, irodájukban szeretnének ünnepelni? Hogy ne csak egy szokásos vacsora és koccintás legyen, dobja fel kreatív fotózással! Karácsonyi háttérrel és kiegészítőkkel fotózkodhatnak a kollégák. Garantáljuk, hogy jövőre, ha körbemegy az irodában, megtalálja majd az íróasztalokon a fotókat.
  • Már megvan a helyszín, a vendéglátás a DJ, de még szeretne valamilyen kiegészítő programot, ami feldobja a partit? Csináljon elegáns Nagy Gatsby partit! Hirdesse ki, hogy mindenki aranyban-feketében jöjjön, a legjobbakat ajándékcsomaggal jutalmazza! Ez idáig még semmibe sem került, ám a partin igazán jól fog mutatni a sok elegáns, egységes színbe öltözött kolléga. Kérje meg a catering szolgáltatót, hogy arany szalvétával terítsen az asztalokon és arany kasírt tegyen a büféasztalokra. Szórjon arany csillagokat az asztalokra és lógassanak fel fekete és arany papírgömböket. Ha még rendel mellé egy jó kis kaszinót, akkor igazi Gatsby parti kerekedett a koncepció nélküli sima évzáró rendezvényből. Még egy ötlet: nosztalgia fotózás 20-as évek kiegészítőkkel hölgyeknek boákkal, fejdíszekkel, gyöngyökkel, férfiaknak kalappal, csíkos mellényel és whiskeys üveggel.