Mikulás Parti

a kollégák gyermekeinek, vagy ügyfeleknek
26 nov 2015

Mikulás parti

/
Posted By
/
Comments0

Az utóbbi években újra reneszánszát kezdi élni a céges Mikulás parti, mely igazán jó ötletnek bizonyul azoknál a cégeknél, ahol sok a kisgyermekes munkavállaló, de Mikulás partit szervezhetünk kisgyermekes ügyfeleink számára is.

A régi vállalati Télapók után szünet következett, majd az utóbbi években leporolva és megújult formában újra reneszánszát kezdi élni a céges Mikulás parti. Mikulás partit szervezhetünk ügyfeleinknek, ha tudjuk, hogy soknak közülük kis gyermeke van. Céges Mikulás parti is jó ötlet azoknál a cégeknél, ahol sok a kisgyerekes munkavállaló.

Ime a Mikulás parti egyik legjobb receptje:

  • végy egy jó helyszínt, lehetőleg egy játszóházat, ahol a gyerekek kedvükre mászhatnak, játszhatnak,
  • fűszerezd meg néhány kiegészítő programmal (íme néhány példa: óriás buborékfújás, klasszikus lufi hajtogatás, kézműves program az anyukáknak),
  • tégy hozzá egy jó kreatív fotózást karácsonyi háttérrel, ami örök emlék és egyben ajándék meghívott vendégeinknek,
  • és végül tálald karácsonyi finomságokkal (beigli, mézes sütemény, gyümölcs kenyér, forrócsoki, forralt bor) ha kisült már melegében.
  • Ne feledkezz meg a krampuszokról, hó száncsengőről és a szakállas Mikulásról sem, legjobb zenés formában, hisz ők adják át a kicsiknek a Mikulás csomagokat.

Mindez költségvetését tekintve nem túl megterhelő, ám mégis komoly előnyöket hozhat a konyhára hosszú távon.