MI ÚJSÁG 20 ÉVE? ügyfélrendezvény

Szakmai nap szórakoztató programokkal kiegészülve a cég 20 éves fennállása alkalmából
ügyfélrendezvény, szakmai nap, színpadon Zséda
23 feb 2016

Mi újság 20 éve? ügyfélrendezvény

/
Posted By
/
Comments0

Időpont: 2012, szeptember
Létszám: 130 fő
Helyszín: Biatorbágy
Rendezvény jellege: ügyfélrendezvény, szakmai nap

 A húsz éves fennállását ünneplő cég egy szakmai előadásokkal egybekötött ügyféltalálkozóra hívta meg ügyfeleit, ahol kreatív formában kívánta bemutatni az elmúlt 20 év eseményeit, eredményeit, nagyobb mérföldköveit. A retrospektív visszatekintés kis klippek formájában történt, mely szakmai, kis színes és bulvár stílusban az óriás ledfalon.

 A rendezvény célja volt, hogy Ügyfelünk 20 éves fennállása alkalmából meghívja legfontosabb ügyfeleit, és összegezze az elmúlt két évtized legfontosabb eseményeit, eredményeit, valamint bemutassa a jövőbeli céljait, jövőképét. Így olyan koncepciót úgy alakítottuk ki, amely kreatív formában ad lehetőséget egy retrospektív időutazásra. A két évtized eseményei újsághír formában kerültek bemutatásra. A hírek jellegéhez igazodott a szövegezési stílus, azaz szakmai, kis színes és bulvár stílusban fogalmaztuk meg, képekkel, videókkal egészítettük ki és prezi formában keltettük életre az újság hasábjait egy óriás ledfalon néhány perces klippek formájában.

14_ugyfelrendezveny_szakmainap_szakmaiprezentacio

A „Mi újság 20 éve?” egy esszenciális név, mely kreatívan foglalja össze a rendezvény koncepcióját és utal az elmúlt 20 évre, az újságra, azaz a rendezvény hírértékére és a kapcsolatiságra mely ügyfél és megrendelő között alakul ki. A szakmai előadások tehát retrospektív klippekkel és fellépőkkel felváltva kerültek sorra.

A szórakoztató programmal vegyített szakmai rendezvény kiváló kombó, hiszen a vendégek jól érzik magukat, hasznos szakmai információkhoz jutnak, a cég pedig eljuttathatja üzenetét legfontosabb ügyfelei számára.

04_ugyfelrendezveny_szakmainap_konferenciaterítés

A kreatív koncepciót a rendezvény valamennyire elemére kiterjesztettük a meghívóktól kezdve, a prezentációkon át az apróbb részletekig. A terített asztalokon például papíralátéteket helyeztünk el, melyek, mint egy színes újság hasábjai számos hírrel szolgáltak a vendégeknek az aznapi programról.

17_ugyfelrendezveny_szakmainap_tissue_musorelem

A vendégeket selyemakrobaták fellépése és az Appril Projekt táncos akrobata produkciója szórakoztatta a szakmai prezentációk között. Az Appril Projekt táncosai céges overallban adták elő az alkalomra koreografált produkciójukat.

11_ugyfelrendezveny_szinpad_tancprodukcio

A szakmai előadások mellett workshop keretében ismerhették meg a résztvevőek a vállalat legújabb termékeit.

15_ugyfelrendezveny_szalmainap_targoncabemutato

Zséda fellépése, majd azt követően az ünnepi torták érkezése és felszelése zárta a szakmai programot. Délután a Dumaszínház szórakoztatta a vendégeket.

22_ugyfelrendezveny_szinpadon_Zseda

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban, vagy Facebook oldalunkon!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás