Kézműves bonbon készítés rendezvényeken

Kulináris élvezetek, csapatépítés, közösen megélt élmény
20 jan 2017

Kézműves bonbon készítés rendezvényeken

/
Posted By
/
Comments0
Study-tour egy csokoládé manufaktúrában

A csokoládé egy azon ritka dolgok közül, amit az emberek 99%-a szeret. Legyen fiatal vagy idős, nő vagy férfi, mindenkinek melegséggel tölti el a szívét, ha meghallja a csokoládé szót. Mi sem tudtunk ellenállni. Idei első study tourunk egyenesen a Lady Lavender Csokoládé Manufaktúrába vezetett. Tavaly már volt szerencsénk együttműködni néhány rendezvényünk alkalmával, most pedig meghívást kaptunk, hogy közelebbről is megismerjük a kézműves bonbon készítés rejtelmeit, hiszen erre nekünk rendezvényszervezőknek nincs időnk a rendezvények alkalmával. Ezért is szeretjük kipróbálni partnereink programjait és megélni azt az élményt, amit ügyfeleink is átélnek majd, hiszen így saját tapasztalattal és élménnyel a hátunk mögött, meggyőződve a programok magas színvonaláról, tudjuk ajánlani azokat az adott rendezvényekre.

kezmuvesbobnbonkeszites_rendezveny kezmuvesbonbonkeszites_rendezvenyeken kezmuvesbonbonkeszites_cegesrendezveny

Kézműves bonbonok műhelytitkai

A közel két órás program során nem csak ínycsiklandó és szemrevaló bonbonokat készítettünk, de számos technikát és műhelytitkot megismerhettünk. Kézműves technikák közül többek között kipróbáltuk a márványlapos temperálást. Megtudtuk mi a titka, hogy az elkészített bonbon burka fényes és roppanós legyen. Lágy és krémes ganachokat kevertünk ki és a különféle ízű töltelékeket bonbonokba töltöttük. Megismertük a lezárás mikéntjét, majd végül ízlés szerint díszítettük és csomagoltuk őket.

kezmuvesbonbon_csapatepites kezmuvesbonbon_cegesrendezveny

Hogyan történik mindez a rendezvényeken?

A programot elsősorban céges csapatépítő rendezvényekre, családi napokra javasoljuk, egyes esetekben ügyfél rendezvényekre is. Jó szórakoztató program lehet konferenciák, kongresszusok hölgyprogramjaként.

Amennyiben rövidebb idő áll a résztvevők rendelkezésére, akkor egy kóstolóval egybekötött interaktív bemutatót javaslunk, ahol néhány résztvevő kipróbálhatja az egyes lépéseket.

Ha több idő van és igény a nagyobb bevonódásra, akkor minden egyes résztvevő aktívan közreműködhet a folyamatban. A csoki készítés így kézműves és kreatív jellege miatt felszabadítja és aktivizálja a résztvevőket. Felszabadult beszélgetés, nevetgélés kíséri a kóstolgatást és az egyes feladatokat, miközben a kollégák közelebb kerülnek egymáshoz. A közösen megélt élmény csapattá kovácsolja a kollégákat.

kezmuvesbonbonBonbonok mellett készíthetnek táblás csokit és trüffelt is. A résztvevők az elkészített kézműves csokoládékat hazavihetik magukkal, és bár a bonbonok pár nap után elfogynak az élmények megmaradnak.

Ha Ön is szeretne rendezvényére bonbon készítő, vagy más szórakoztató programot, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén!

 

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás