Karácsonyi Parti mesés téli hangulatban

rendezvénybeszámoló
28 jan 2017

Karácsonyi parti mesés téli hangulatban

/
Posted By
/
Comments0
Fancy, belvárosi rendezvényhelyszín Karácsonykor, mi más?

Egy cég sikereit a munkatársak felé részben azzal is közvetíti, ha színvonalas céges rendezvényeket szervez számukra, legyen az csapatépítő, incentive, vagy akár évzáró karácsonyi parti. Az évzáró rendezvények egyik célja, hogy megálljunk egy pillanatra, eldobjuk a napi rutint és megünnepeljük munkatársainkkal és/vagy ügyfeleinkkel a mögöttünk álló év sikereit. Jelen rendezvény esetén a helyszín keresésénél fontos igény volt, hogy olyan fancy belvárosi helyszínt találjunk, ahol elegáns, ugyanakkor mégis fesztelen környezetben ünnepelhetnek együtt a cég munkatársai. A belváros szívében található Kioskra esett választásunk. A hatalmas belső térrel rendelkező étterem óriás ablakain keresztül lenyűgöző kilátás nyílik a Gellért-hegyre és az Erzsébet hídra. A helyszín elhelyezkedése és építészeti értékei mellett konyhája miatt is kedvelt.

karacsonyiparti_forraltborosterasz karacsonyiparti_bufeasztalosvacsora

Látványos jégvilág dekoráció: hópelyhek, jégvirágok, csillagok, fényfűzérek

A cég kék és fehér színeit tükrözték vissza a téli világ színei. Az volt a célunk, hogy a helyszínre belépve a vendégek egy mesés téli világba lépjenek be, mely ünnepi hangulatot sugároz. Visszajelzések szerint ez sikerült. J A magas belmagasság vonzotta, a mennyezetről belógatott dekorációt, így ott fehér csillagokat helyeztünk el különböző magasságokban, megjelenítve a téli éjszakák tiszta csillagos éjkék egét. Látványos, több száz apró égővel és kristály dísszel dekorált  havas ágakból álló asztali dekorációk  fokozták a látványt. Emellett apró ezüst jégvirág konfettik csillogtak az asztalokon, büfépultokon. A korlátokon apró fényű égősorok, a lépcsőkön gyertyák, a színpad mellett pedig egy fehérbe öltöztetett karácsonyfa teremtett karácsonyi hangulatot.

karacsonyirendezveny_kekben katacsonyiparti_fenyek

A fény- és kivetítés technika is hozzájárult a mesés téli világ varázslatához. A falakon körben hópelyhek hullottak és a cég logója mellett, nagy hópehely gobók cikáztak és pásztáztak. Kék és fehér surlófények emelték ki a helyszín belmagasságát és térformáit.karacsonyiparti_dekoracio

Klasszikus programok

Ha adott egy jó helyszín, finom ételek és a látványos dekoráció, akkor mellé még néhány jó program szükséges. Az ügyfél igényeihez igazodva a jól bevált „klasszikusokat” hoztuk.

Oláh Gergő lépett a színpadra, aki a vacsora utáni beszélgetős hangulatot fél óra alatt pezsgő bulira változtatta.  A galérián kaszinó és csocsó várta azokat, akiket a táncparkett nem bírt maradásra.

evzarorendezveny_fellepo karacsonyiparti_kaszino

Ha Ön is szeretne cége munkatársai, vagy ügyfelei számára évzáró, vagy más jellegű rendezvényt szervezni, kérem keressen minket ajánlatkérésével elérhetőségeink egyikén!

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás