Dobozba zárt indoor rendezvényprogram

Mobil Trap, a mobil szabaduló szoba bármely rendezvényhelyszínen
13 feb 2017

Dobozba zárt indoor rendezvényprogram

/
Posted By
/
Comments0
Mobil Trap, a kihívásokkal teli indoor rendezvényprogram

Időről időre bemutatunk egy-egy érdekes és általunk is kedvelt, a rendezvényeken sikert arató programot. Legutóbb kézműves bon-bon készítésre invitáltuk olvasóinkat. Most teljesen más vizekre evezünk és egy olyan kihívásokkal teli indoor rendezvényprogram kerül bemutatásra, mely még újdonságnak számít. A mostanában népszerű szabaduló szobás játékok mobil, rendezvényekre is vihető változatát mutatjuk be mostani bejegyzésünkben.

Kulcslabirintus, Mágnes-gyűrű, Napóra, Páros-játék, Zongorásjáték, Csodafiók, Kesztyűsjáték, Pin art

Vajon mit takarnak ezek a kifejezések? Mindegyik egy-egy játékdobozt takar.  A világszerte ismert és egyre népszerűbb szabaduló szoba játék adta az ötletet, és erre a koncepciója épült a mobil TRAP, azaz a dobozba zárt ügyességi játék. A játék ügyességi, logikai és készségfejlesztő elemekkel tűzdelt. Remek szórakozás, ami hatalmas élményt nyújt a résztvevőknek! Egy lényeges különbség azonban van a szabaduló szoba és a Mobil TRAP között, méghozzá az, hogy a Mobil TRAP bárhol, bármilyen helyszínen felállítható, így akár rendezvényeken is. Lehet egy csapatépítő játék egyik állomása, vagy egy szakmai rendezvény szórakoztató program-eleme is. Nagy előnye, hogy kis helyen is elfér, bármilyen időjárás esetén is alkalmas, hiszen indoor rendezvényprogram. Méretéből adódóan bárhová elszállítható és ott felállítható. Legutóbb egy irodában megtartott karácsonyi partira vittük, ahol tíz féle témájú játékdobozt fejthettek meg a játékosok a rendelkezésre álló adott idő alatt.

 

Csapatjáték, együtt gondolkodás, problémamegoldás

A játék során több feladvány és rejtvény kerül a csapatok elé. Egy játékdobozban három, négy feladat található és különféle kiegészítők állnak rendelkezésre, melyek alkalmazási sorrendjét a játékosoknak kell megállapítani. Megkezdődik a csapatjáték, hiszen az együtt gondolkodás viszi előre a játékot és segíti a problémamegoldást. A dobozban található feladványok, rejtvények megfejtése esetén a játékosok megtalálják az elrejtett zsetont.

Csapattagok összetétele, különféle tapasztalat, kreativitás, összhang

Sok múlik az összhang és jó kommunikáció kialakításán. A kreativitás, a részletekre történő odafigyelés és az összetett gondolkodás a siker kulcsa! A játék során lexikális tudásra, logikára és problémamegoldó készségre egyaránt szükség van. Megfigyeltük, hogy, a leghatékonyabb játékra nagyobb esély van akkor, ha a csapat összetételét tekintve vegyes, azaz a csapattagok különféle tapasztalattal, képességekkel, háttér információval és képességekkel rendelkeznek.

Az indoor rendezvényprogram gyakorlati haszna

Eddig, ahány rendezvényre vittük ezt a programot mindig nagy sikert aratott, legyen az családi nap, dolgozói csapatépítő rendezvény, szakmai nap, vagy akár egy évzáró rendezvény. Sok nevetés, izgalom, adrenalin kísérte, majd a megfejtés öröme zárta a programot. Azonban itt a csapatépítés haszna nem csak a felhőtlen szórakozás adta örömben, a közös élményben nyilvánul meg, hanem mellette hosszú távon is pozitív hatást gyakorol a csapat együttműködésére.

  • Javul a csapat kommunikációja
  • Gördülékenyebb az információáramlás
  • Hatékonyabb lesz a munkaszervezés és feladatkiosztás a munkatársak képességeinek megismerés következtében
  • Nő a bizalom, így támogatóbb lesz a munkahelyi környezett, ezáltal csökkenhet a munkahelyi stressz, mely elősegíti a hatékonyabb, kreatívabb munkát, motiváltabb munkatársakat

Ha Ön is szeretne rendezvényére indoor rendezvényprogramot, mobil szabaduló szobát, vagy más szórakoztató programot, kérem keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás