Gyerekprogramok

Amennyiben munkatársai számára családi napot szervez, akkor a különféle korosztályú gyerekek programjáról is gondoskodni kell legkisebbektől a kamaszkorig. Sok cég szervez kisgyermekes dolgozói számára Mikulás ünnepséget vagy gyereknapi rendezvényt. Számos cég célcsoportjába tartoznak gyerekek, így számukra gyereknapi rendezvény szervezése jó lehetőség a célcsoporttal történő találkozásra. Családi események esetén pedig gyermekünknek szervezhetünk szülinapi partit, fontos azonban, hogy korához és érdeklődésének megfelelő szülinapi bulival lepjük meg.

Családi napi gyerekprogramok

Családi nap esetén a rendezvény koncepciójához igazítsuk a gyermekprogramokat is, persze a klasszikus sláger programokat (ugrálóvár, tipegő) ne hagyjuk ki, de ha lehetőségünk van azokat is illesszük bele a koncepcióba. Jó példa erre egy Skanzenben tartott családi nap, ahol a szokványos felfújható műanyag ugrálóvárat nem lehetett bevinni, így szalmabála ugrálót késztettünk a gyerekeknek, mely illeszkedett a helyszínhez és a hagyományőrző koncepcióhoz. Emellett a gyerekek zokni-lovat készíthettek, fából kis íjakat, fakörhintára ülhettek és délután pedig népi bábműsor volt számukra. Repülőnap esetén repüléssel kapcsolatos programokkal készültünk, papírsárkányt, szélforgót készíthettek, modellrepülő bemutató nézhettek és a nagyobbacskák pedig nagyon élvezték a helikopter szimulátort.

Mikulás parti

Mikulás partit szervezhetünk dolgozóink gyermekei számára, de akár ügyfélrendezvényként is (főként B2B szektor esetén), ha olyan ügyfélkörünk van, akikkel jó kapcsolatot ápolunk is tudjuk, hogy legfontosabb ügyfeleink közül soknak kisgyermeke van. Ilyen alkalomra ideális helyszín egy lehet egy játszóház, ahol a Mikulás program mellett más játékokra, akár lufi-hajtogatásra, zsonglőr-játszóházra, csillámfestésre, kézműves kiegészítő programokra is lehetőség nyílik, miközben a szülők beszélgethetnek a közeli asztaloknál egy forralt bor vagy forró csokoládé kíséretében. Amennyiben a cégnek van megfelelő méretű helyisége, nagyobb tárgyalóterme, akkor akár ott is meg lehet tartani a dolgozók gyermekei számára szervezett Mikulás ünnepséget.

 

 

Gyermeknap

Amennyiben az Ön cégének nagytömegű lakossági ügyfele van és termékeinek/szolgáltatásainak egy része vagy valamennyi célcsoportjába gyerekek, kis gyermekes családok tartoznak, akkor jó lehetőség gyereknap alkalmából ügyfeleink számára, vagy környezetünk közelében élők számára ingyenes gyermeknapot szervezni.

Születésnapi zsúr

Fiúknak kalózparti, gokártozás, segwayezés, vagy gps-es kincskeresés, de rendelhetünk elektromos kisautókat, vagy építhetünk kerékpáros ügyességi pályát is. Lányoknak hercegnő parti, kézműveskedés, esetleg egy jó kis sütős-főzős parti. Vagányakkal mehetünk kalandparkba, kincskeresésre, vagy akár wakeboard pályára. A Vasúttörténeti parkban indíthatunk szülinapi külön kisvasutat. Az állatkertben, vadasparkban vagy a Tropikáriumban állatsimogatós programokat szervezhetünk. Reptéren tarthatunk modellrepülő bemutatót és játék-ejtőernyős vadászatot. A bulira hívhatunk gólyalábas óriás buborékfújókat, zsonglőr játszóházat, játékos bábozást, csillámtetoválót és arcfestőt, de jó néhány más programötlet is van tarsolyunkban. Számos lehetőség van, hogy igazán izgalmas, ötletes szülinappal lepjük meg gyermekünket és barátait. Fontos, hogy korához és érdeklődésének megfelelő szülinapi bulival lepjük meg, és gondoskodjunk egy ütős szülinapi tortáról is, amely persze a szülinap koncepciójához is igazodhat.

NÉHÁNY MÁR MEGVALÓSULT RENDEZVÉNYEINK KÖZÜL
Mikulás műsor

Mikulás műsor

csaladinap_repulonap_gyerekprogramok

Gyermekprogramok