Grafikai tervezés, ajándéktárgyak

Számos rendezvénynek adunk önálló arculatot, természetesen illeszkedve a vállalati arculathoz. Kreatív koncepcióra épülő rendezvényekhez javasoljuk rendezvény logó és arculat készítését, melyet következetesen végigviszünk a rendezvény valamennyi arculati elemén. Rendezvényekhez igény esetén gondoskodunk reklámajándék tárgyakról.

Rendezvény arculat

A kreatív koncepcióra épülő rendezvényekhez, legyen az egy nagyszabású ügyfél party, egy konferencia, vagy egy céges dolgozó rendezvény, esetleg családi nap javasoljuk egyedi rendezvény logó és arculat készítését.

DSV 20 years logo 2grafikaitervezes_2

Fenti képen a DSV céges dolgozói napjára készítettünk rendezvény logót. Cél az volt, hogy a logó tükrözze a cég tevékenységi körét, nemzetköziségét és hogy 20 éves fennállását, valamint a cég arculati színeit használja. Tervezéskor figyelembe kellett vennünk, hogy a logó céges pólóra fog kerülni, így befogó méretét és arányait ehhez igazítottuk.

Az Invitel hagyományteremtő jelleggel céges sportnapot szervezett, ahol a rendezvényre készült logót az olimpiai sport koncepcióhoz igazítottuk, beépítve a cég arculati elemeit.

Grafikai tervezés (meghívó, programfüzet, molinó, roll-up…), gyártás

Egy céges rendezvény esetében a koncepcióhoz illeszkedő logót és arculatot már a meghívóban megjeleníthetjük, a rendezvény napján az arculat visszaköszönhet roll-upokon, molinókon, menetlevélen, céges ajándékpólón, karszalagokon vagy más eszközön, amely az adott eseményhez illeszkedik.

Az alábbi képen céges családi napra készítettünk meghívót. A meghívó tükrözi a céges arculatot, a kis négyszemélyes repülő utal a sétarepülésre, mely a rendezvény egyik legérdekesebb programja volt. A meghívó másik oldalán található a rendezvény részletes programja. A meghívó érdekessége, hogy belőle egy kis papírrepülő hajtogatható, mely emlékül szolgálhat, de akár a gyerekek is játszhatnak vele.

grafikaitervezes_3grafikaitervezes_4

A konferenciákra, szakmai rendezvényekre megtervezzük a badgeket, konferenciamappát, jegyzetfüzetet, tollat, vagy más igény szerint szükséges eszközök grafikáját és gondoskodunk gyártásukról.

Ajándéktárgyak

Legyen az apró szóró ajándék (reklámcsokoládé, toll, hűtőmágnes…), vagy más a rendezvény koncepciójához illeszkedő egyedi ajándék, mi javaslatokat adunk az arra, hogy a költségkereten belül milyen ajándéktárgyat javasolunk, beszerezzük, vagy legyártatjuk és az ajándéktárgy jellegétől függően emblémáztatjuk.