Föld, Víz és Tűz

csapatépítés földön, vízen és tűzön át
csapatépítés vitorláshajón
17 feb 2016

Föld, Víz és Tűz – csapatépítő rendezvény

/
Posted By
/
Comments0

Időpont: 2011, május
Létszám: 35 fő
Helyszín: Balatonlelle, Somogybabod
Rendezvény jellege: csapatépítés

A kétnapos csapatépítő tréning célja, hogy javítsuk a munkatársak közti együttműködést ugyanakkor olyan élményeket nyújtsunk, melyek emlékezetessé teszik az együtt töltött két napot a közösen megélt élmények által. A két nap szakmai programja mellett a csapatépítő és élményprogramok a föld, víz és tűz köré épültek.

A tréning bázisa a Balatonlellén a BL Yacht Clubban volt, amely egy vitorláskikötővel egybeépített szálloda, apartman és konferencia komplexum wellness központtal együtt. Valamennyi élményprogram egyben feladat is volt a csapatok számára. Csapatokban vitorláztak, cél Lelléről az északi parton található Révfülöp elérése, ahol egy barátságos kis kikötőben megpihenhettek a csapatok, majd egy könnyű ebéd elköltése után újra vízre szálltunk. A délután is vitorlázássál telt. A csapatok ne csak versenyeztek, de betekintést kaptak a hajózás világába, megtanulhattak tengerész csomókat, hogyan kell kormányozni egy hajó, egyáltalán merről fúj a szél, és mire való az a sok ilyen-olyan színű kötél a hajón, hova üljünk és mihez nem szabad nyúlni, mire kell figyelni.

vitorlascsapatepites_csapatmunka

Este a Balatonlellei Kishegyen borvacsora és egy szép balatoni naplemente várta a cég munkatársait. Másnap irány Somogybabod és ott pedig nehéz terep és kihívást jelentő feladatok várták a csapatokat. A három csapat rotációban teljesítette a feladatokat: GPS-es jeeptúra, trial (különböző természeti és egyéb akadályokkal tarkított terepen), valamint tűzoltó próba.

jeepprogram_akadalypalya_somogybabod

A jeepes programok mellett a legnagyobb kihívást a nagy melegben a tűzoltó program jelentette. A csapatoknak a tűzoltók megmutatták, hogy kell összerakni a tömlőket, felvenni a ruhákat, megnyitni a vizet, majd az égő házat eloltani (melyet a távolban elhelyezett palackok jelképeztek) vízsugárral. A bemutatót követően a csapatok kaptak egy rövid időt felkészülésre, hogy megszervezzék a munkát, majd mértük mennyi idő alatt teljesítik a tűzoltást.

tuzoltoprogram_csapatverseny

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről , kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre!

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás