Save the date

Évzáró rendezvény Karácsonykor, vagy évindító rendezvény januárban?
évzáró rendezvény, vagy évindító parti
11 nov 2016

SAVE THE DATE

/
Posted By
/
Comments0
Ha eddig nem kezdte meg évzáró rendezvény szervezését, akkor már elkésett vele

Közeledik az év vége, és mind a meghívó fél, mind a meghívott naptárjában egyre nehezebb szabad időpontot találni. Ha még nem kezdett neki a karácsonyi parti szervezésének, akkor azt kell mondanom talán már elkésett. Hogy miért? Egyrészt ilyenkor már nagyon nehéz megfelelő helyszínt találni, ami illeszkedik befogadóképességben, megjelenésében és más paraméterek mentén elvárásaihoz, és legfőképp szabad az Ön által preferált időpontban. A héten a meghívókat is ki kellett volna küldeni, hiszen már csak 3 hét és nyakunkon a december. Ügyfelei naptárja már kezd megtelni. De mit tehetünk ebben az esetben?

Viszlát decemberi stressz, helló nyugis január!

Évzáró parti helyett javasolom a januári évindító/évköszöntő partit. Számos előnye van annak, ha nem a decemberi hajtásban „septiben” szervezi meg a cég életében igen fontos eseményt, hiszen erre legfontosabb ügyfeleit hívja meg, akik a legnagyobb bevételeket biztosítják. Fontos tehát, hogy igényes, jól szervezett rendezvény legyen, hiszen kisebb cég életében előfordulhat, hogy ez az egyetlen rendezvény az évben, amit ügyfelei számára szervez. Szánjunk hát rá időt és energiát! Az év végi hajtásban kinek van erre ideje? Ráadásul nem csak a céges ügyek, de a legnagyobb családi ünnep a Karácsony is közeledik. Jó lenne, ha a családjára is tudna időt szánni. Igen hallom a választ, hogy de a konkurencia is szervez rendezvényt, nem lehet megtenni, hogy nem szervezünk valamit. Megteheti, csak értesítse róla ügyfelét most. Higgye el még hálás is lesz érte, hogy nem kell elmennie kötelességből még egy x-dik ügyfélpartira. Ráadásul konkurálnia se kell versenytársaival, hiszen januárban jóval kevesebben tartanak rendezvényt. Mit is kell tenni?

Save the date!

Mindenképp adjon magáról hírt és küldje el kreatív formában a rendezvény időpontját és esetleg helyszínét is ügyfelének még most december elején! Így biztosítja ügyfelét arról, hogy nem feledkeztek meg róla, azonban a részletek szervezésével ráér foglalkozni.

 Öt nyomós érv, amiért érdemes éves üzleti eseményét januárra tervezni!

Köszöntse az új évet, ne a régit búcsúztassa! Íme öt nyomós érv, ami a január mellett szól.

  • Válogathat a helyszínek és időpontok között kedvére, nem kell megalkudnia.
  • Sok helyszín és szolgáltató ebben az időszakban kedvezményeket nyújt a decemberi árakhoz képest, amikor kiemelt főszezoni árakkal dolgoznak, legyen az egy szálloda, vagy önálló rendezvényterem.
  • Nem kell konkurálni más cégek által szervezett rendezvényekkel, hiszen sok versenytársa már a decemberi stresszben megtartotta partiját.
  • Ügyfele hálás lesz, hogy nem a decemberi karácsonyi rohanásban kell eleget tennie meghívásának. Akár felmérést is végezhet ügyfelei körében ez ügyben. Ha értékesítői csapatának jó kapcsolata van ügyfeleivel akkor őszinte válaszokat kap majd.
  • Ön is tud koncentrálni az év zárására és családjára. Januárban pedig már valóban tudja prezentálni ügyfeleinek az előző év sikereit és az Újév új kihívásait.

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló rendezvényt, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás