Csapatépítő rendezvény

A vállalatoknál egyre nagyobb hangsúlyt kap a csapatmunka (teamwork), hiszen az eredményes munka kulcsa a gördülékeny és hatékony együttműködésben rejlik. Az hogy milyen csapatépítő programot ajánlunk, függhet az adott csapat létszámától, a kitűzött céloktól, a rendelkezésre álló időtől és persze költségvetéstől, de még az időjárástól is. A csapatépítésen mindig számít az egyéni teljesítmény, hogy ki mennyit tesz hozzá a csapat munkájához, azonban az is fontos hogy a célt csak közösen összehangolt munkában tudják elérni, illetve a hatékonyabban együttműködő csapat eredményesebb lesz.

Csapatmunka, egyéni teljesítmény, együttműködés, hatékonyság, kommunikáció

A vállalatoknál egyre nagyobb hangsúlyt kap az utóbbi két évtizedben a csapatmunka (teamwork), hiszen az eredményes munka kulcsa a gördülékeny és hatékony együttműködésben rejlik. Így hát kulcsfontosságú, hogy csapatmunkát igénylő feladatokhoz, projektekhez olyan csapatot tudjunk rendelni, akik az egyéni teljesítmények mellett képesek együtt dolgozni, kommunikálni, feladatokat megosztani. Ha kicsit átböngésszük az álláshirdetéseket, akkor a hirdetések nagy százalékában ott találjuk a csapatmunka, csapatban dolgozni szavakat az elvárások között. A 2000-es évek óta, ahogy a csapatmunka hangsúlyossá vált, úgy vált egyre inkább kötelező elemé a csapatépítés, mely először a multik világában jelent meg, majd ma már a KKV szektorban is elterjedt.

Egészséges versenyszellem, összehangolt munka, izgalmas feladatok

Hogy milyen csapatépítő programot ajánlunk, az függhet az adott csapat létszámtól, a kitűzött céloktól, a rendelkezésre álló időtől és persze költségvetéstől, de még az időjárástól is, hiszen a kedveltebb outdoor rendezvényeket általában tavasztól-ősz végéig tudjuk lebonyolítani (kivételt képez néhány kifejezetten téli program). Jellemzően valamilyen feladatot vagy feladatokat kell megoldani közösen a részvevőknek. Versenyezhet több csapat is egymás ellen, ilyenkor figyeljünk arra, hogy egészséges versenyszellem vigye előre a csapatokat és ez később ne okozzon ellentéteteket. A csapatépítésen mindig számít az egyéni teljesítmény, hogy ki mennyit tesz hozzá a csapat munkájához, azonban az is fontos hogy a célt csak közösen összehangolt munkában tudják elérni, illetve a hatékonyabban együttműködő csapat eredményesebb lesz.

_MG_0438csapatepito rendezveny_2csapatepito rendezveny_3
.
 .
 .

.

.

.

.
A pletyka helyett a legutóbbi csapatépítés legyen a téma a folyosón és a büfében!

A jó hangulatú, izgalmas feladatokkal tűzdelt rendezvény sokáig téma az irodában és a közösen megélt élmény pedig csapattá formálja a munkatársakat, így hát megéri a befektetés, mert hatékonyabb munkát, lojális munkatársakat, motiváltabb csapatot kapunk cserébe.

Csapatépítésnek számtalan formája létezik (szabaduló szoba, gps-es pontkeresés, sportversenyek, összetett egész napos feladat sorozat valamilyen koncepció mentén, csapatfőzés, logikai feladatok…stb) .

NÉHÁNY MÁR MEGVALÓSULT RENDEZVÉNYEINK KÖZÜL
Céges Csapatépítőnap 2015 Budakeszi Sportrepülőtér

Céges Csapatépítőnap 2015
Budakeszi Sportrepülőtér

GPS-es Outdoor Csapatépítés 2014 Lovasberény

GPS-es Outdoor Csapatépítés 2014 Lovasberény

Lilly Sailing & Golf Cup 2011

Lilly Sailing & Golf Cup
2011

Céges SportnapVárgesztesi Villapark

Céges Sportnap
Várgesztesi Villapark