Családi Repülőnap Fakashegyen

családi nap a Budai-hegyek mellett és felett
családi repülőnap a Budakeszi Sportreptéren
1 Már 2016

Családi nap a Budakeszi reptéren

/
Posted By
/
Comments0

Időpont: 2014, szeptember
Létszám: 250 fő
Helyszín: Budakeszi Sportreptér
Rendezvény jellege: családi nap

A családi nap fő attrakciója a kis négyüléses gépeken történő sétarepülés volt, de sok más repüléssel kapcsolatos program várta a felnőtteket és gyereket egyaránt, mint helikopter szimulátor, papírsárkány készítés, modellrepülő bemutató.

Megrendelőnk minden évben szervez munkatársai és családjuk számára egy egész napos céges családi napot. Az esemény minden évben más koncepcióra épül és a helyszín és programok is a kiválasztott koncepcióhoz illeszkednek. Ezúttal a repülés köré építettük fel koncepciónkat és helyszínválasztásunk a Budapest határában, gyönyörű környezetben a Budai-hegyek lábánál található a Budakeszi Sportreptérre esett.

csaladinap_rendezveny_papirsarkany

A sétarepülés mellett számos olyan program volt, mely a repüléshez kapcsolódott. A helikopter szimulátor, mely szinte valósághű élményt nyújtott igen népszerű volt. A családok saját papírsárkányt készítettek és azzal játszhattak a reptéren.

csaladirepulonap_ejtoernyok_gyerekeknek

A legnépszerűbb a gyerekek között a modellrepülő bemutató volt. Az egyik modellrepülő háromszor szállt fel és belsejében játék ejtőernyősöket rejtettünk el, melyet a repülő a bemutató során kiengedett, a gyerekek meg izgatottan futottak, hogy egy-egy ejtőernyő az ő kezükben landoljon. Végül mindenki számára jutott egy-egy darab.

csaladinap_vitorlazorepulo

A nap folyamán négy alkalommal szakmai vezetővel történő körsétát szerveztünk az érdeklődőknek, ahol megismerhették a különféle repülőtípusokat, beleülhettek vitorlázó repülőbe.

csaladinap_rendezvenyszervezes_segway

A repülős programok mellett felnőttek és gyerekek egyaránt élvezték a segway akadálypályát. Csillámtetoválás, ugrálóvár, zsonglőr játszóház, kézműves programok és mászófal egészítették még ki a napi programot.

csaladirepulonap_trialbemutato_3

A nap végén egy különleges műsorral készültünk. Többszörös magyar bajnok extrém kerékpáros csapat szórakoztatta a nézőközönséget kétkerekű kerékpárral és monociklivel.

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban, vagy Facebook oldalunkon!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről , kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás