Családinap a mozdonyok világában

különleges programok egy különleges helyszínen
családi nap, mozdonyvezetés
3 Már 2016

Családi nap a mozdonyok világában

/
Posted By
/
Comments0

Időpont: 2015, szeptember
Létszám: 250 fő
Helyszín: Budapest, Vasúttörténeti Park
Rendezvény jellege: családi nap

 A Vasúttörténeti Park kiváló helyszín céges rendezvények, családi napok lebonyolítására. Ezúttal egy egész napos családi nap keretében kalauzoltuk el a megrendelő cég munkatársait a mozdonyok világába. Felnőttek és gyermekek egyaránt élvezték a park nyújtotta lehetőségeket, a régi mozdonyokat és vasúti relikviákat, melyet saját programokkal egészítettünk ki.

MENETREND – A kilences vágányról személyvonat indul Budapest Tatai út irányába, kérjük a vágány mellett vigyázzanak! Tájékoztatjuk, hogy személyvonat minden állomáson megáll!

…és valóban minden állomáson izgalmas programok várták az „utasokat”.

Vassutuortenetipark_Orientcsarnok_vendegvaras

A 250 fős rendezvény központi tereként a tágas Orient Csarnok szolgált, ahol a vendéglátás mellett a színpadi program zajlott és a modellvasút dioráma készítés. Az „utasellátó” asztalait kézzel készített vasúti tárcsákkal díszítettük a gyerekek legnagyobb örömére. Délután hazavihették a napközben dekorációként, távozáskor pedig egy szép nap emlékeként funkcionáló tárcsákat. Az utasellátóban street-food finomságokat kínáltunk a nap folyamán.

csaladinap_rendezveny_hajtanyozas

A szeptemberben megrendezésre kerülő egész napos céges családi nap gyönyörű régi mozdonyok között zajlott. A résztvevőknek lehetősége nyílt szakavatott vezetővel végigjárni és belülről is megtekinteni a legérdekesebb darabokat, kipróbálhatták a mozdonyvezetést, a kézihajtányozást, ahol gyorsasági versenyt is szerveztünk. Visszatértünk a múltba és lóvasúton is utazhattak a résztvevők. A gyerekek számára az egyik legnépszerűbb program a kisvasút volt, mellyel bejárhatták az egész parkot alagúton át, és kerti tavon keresztül. A park látványosságai mellett más különleges programokkal is készültünk. A cég munkatársai kipróbálhatták a modellvasút dioráma készítést, a 100 éves Orient Expressz étkezőkocsit nosztalgiakávézónak rendeztük be, ahol századfordulós hangulat mellé klasszikus cukrászsüteményeket és forró kávét, teát és habos kakaót kínáltunk.

csaladinap_rendezveny_nosztalgiafotozas_vassutortenetipark

A nosztalgiafotózás XIX. századvégi családokat varázsolt a vállalkozó kedvű vendégekből, akik korhű ruhákban, bőröndökkel pózolhattak a kamerának, háttér díszletként pedig az Orient Expressz étkezőkocsija szolgált.

csaladinap_rendezveny_eletromoskisautok
A gyermekeket ugrálóvár, elektromos kisautók, kézműves kuckó, zsonglőr játszóház és óriás buborékfújás várta a legkisebbeket pedig tipegő játszóház. A programok között igen népszerűnek bizonyult a modellautózás és az elektromos roller. A kalandkedvelők hat-állomásos gps-es pontvadászat során járhatták be a parkot, és ha megfejtettek valamennyi feladványt, és teljesítettek minden feladatot, akkor ajándékcsomaggal jutalmaztuk teljesítményüket.

rendezvenyszervezes_enekiskolaja_fellepo_varganorbi

A napi programot késő délután koncert koronázta meg. Az Ének Iskolája három fellépője (Kornis Anna, Juhos Zsófi, Varga Norbi) mozdonyon érkeztek az Orient Csarnokba. A kis fellépők műsorát és a családi nap programját Szulák Andi fellépése zárta.

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban, vagy Facebook oldalunkon!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről , kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

 

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás