Céges Csapatépítő Repülőnap

csapatépítő rendezvény a Farkashegyi reptéren
céges csapatépítőnap, ötletes feladatok
10 Már 2016

Céges Csapatépítő nap, avagy Repülőnap Budakeszin

/
Posted By
/
Comments0

A csapatépítő napok lehetőséget teremtenek arra, hogy különleges élményt nyújtsunk munkatársaink számára és erősítsük cég iránti lojalitásukat, valamint gördülékenyebbé tegyük a munkatársak közötti munkafolyamatokat. Ügyfelünk ennek szellemében hagyományteremtő jelleggel kívánta bevezetni az éves dolgozói csapatépítő napot. A hangsúly délelőtt a csapatépítésen, délután pedig a könnyedebb sport programokon és a sétarepülésen volt.

Időpont: 2015, szeptember
Létszám:130 fő
Helyszín: Farkashegyi Reptér
Rendezvény jellege: csapatépítés

Hagyományteremtő csapatépítő nap

A sikeres piaci szereplés egyik legfontosabb feltétele, hogy képzett, kitűnő munkatársaink legyenek, akik nem mellékesen elégedettek is munkahelyükkel. Így hát fontos, olyan munkahelyi légkört teremtsünk, ahol megbecsültnek és jól érzik magukat a munkatársak és az anyagi juttatások mellett más módon is motiváljuk őket.

15_cegessportnap_segwayprogram

Ügyfelünk ennek szellemében hagyományteremtő jelleggel kívánta bevezetni az éves dolgozói csapatépítő napot. A hangsúly délelőtt a csapatépítő programokon, délután pedig a könnyedebb sport programokon és a sétarepülésen volt.

11_cegescsapatepitonap_teamwork

A Budakeszi Reptér hangárjában és füves területén kerültek megrendezésre a programok. Többféle témájú szabaduló szoba és más kihívások várták a tíz csapatban versenyző munkatársakat.

12_cegessportnap_oriascsocso

A délelőtti csapatépítést délután kötetlenebb sportprogramok követték. Ping-pong, röplabda, élőcsocsó, foci és segway akadálypálya várta a sportolni vágyókat.

20_cegessportnap_panoramrepules

A nap legnépszerűbb programja természetesen a repülés volt. A négyszemélyes Cesna és Piper típusú kisgépek húszperces, panoráma-repülésre vitték el a résztvevőket a Budai-hegyek fölé.

26_cegescsapatepitonap_koncert_OlahGergo

Este hangulatos hangár koncerttel zártuk a programot. Színpadon Oláh Gergő, aki fergeteges hangulatot csinált.

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban, vagy Facebook oldalunkon!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről, kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás