A Siker Arénája dolgozói sportnap

Dolgozói rendezvény az Olimpia jegyében
dolgozói sportnap, élő csocsó bajnokság
26 okt 2016

A Siker Arénája – dolgozói sportnap

/
Posted By
/
Comments0

Ma már minden vállalat, akinek fontos, hogy dolgozói egy csapatként működjenek együtt, szervez munkatársainak dolgozói sportnapot és csapatépítő rendezvényt. Ezek a rendezvények nem csupán a szórakozásról szólnak, hanem lehetőséget nyújtanak arra, hogy a munkatársak kötetlen körülmények között, közös élményeket szerezve ismerjék meg egymást. Egy jól felépített dolgozói sportnap javítja a munkahelyi közhangulatot, támogatja a munkatársak együttműködését. Ez a rendezvény az Olimpia évében az ötkarikás játékok jegyében zajlott. A csapatok öt különböző tematikájú állomáson mérték össze erejüket: Futball Arénája, Elme Sportjai, Ókori Olimpia, Komikus Küzdelem, A Láng Útja. De vajon mit takarnak ezek a nevek?

dolgozoirendezveny_csapatverseny

Időpont: 2016, szeptember
Létszám: 150 fő
Helyszín: Budapest, Hajógyári-sziget
Rendezvény jellege: dolgozói sportnap

A sportnap küzdőterének a Hajógyári-szigeten található Óbudai rendezvénypark adott otthont. A dolgozó sportnap délelőtt csapatversenyekkel indult, ahol tíz csapat küzdött az olimpia érmekért. Kitartás, összmunka, koncentráció és persze vidám pillanatok jellemezték a délelőttöt. A játékok kiválasztásánál hangsúlyt fektettünk arra, hogy interaktív, kihívást jelentő ugyanakkor szórakoztató feladatokból álló állomásokat állítsunk össze, amelyek eltérnek a szokványos séma feladatoktól. A dolgozói rendezvénynek nem csupán a csapatépítés volt a célja, hanem az is, hogy egy élményekkel teli nappal ajándékozzák meg a cég munkatársait.

Dolgozói sportnap – Ókori Olimpia és Elme Sportjai állomás

A megszerzett érmek éremtáblára kerültek látványosan mutatva az egyes állomások elvégzése utáni éppen aktuális állást. Az Ókori Olimpiai állomáson diszkoszvetés mellett hordógurítás és amfora szállítás szerepelt az olimpia versenyszámok között. Ne csak testünket, de agyunkat is tornáztassuk meg! A csapatok logikai feladatokban is összemérték erejüket. Taktika, stratégia, döntések, javaslatok, ötletek…forogtak az agytekervények. A klasszikus jól ismert amőba óriás és 3D változatánál résen kellett lenni, nehogy a másik csapat rakja ki a négy labdát!

dolgozoirendezveny_logikaifeladatok

dolgozoirendezveny_logikaifeladatok

 

 

 

 

 

Dolgozói sportnap – A Futball Arénája és a Komikus Sportok állomása

Lepedőakrobaták? Neeem, ez a lepedőfoci. Hogy is kell ezt játszani? Nagyon egyszerű, ám annál izgalmasabb. Íme a recept. Végy néhány ropogós  lepedőt, sok-sok frissen felfújt labdát és végül egy csokor rátermett munkatársat! Bolondítsd meg egy-két szabállyal és már mehet is a játék. 🙂 Lisztfoci? Na ilyet se hallottam még, mégis ez volt az egyik legnépszerűbb játék. Mellette volt még itt gombfoci, asztali csocsó, és a Csavard be mint Beckham kapura lövés.

dolgozoirendezveny_olimpiaikoncepcio

dolgozoirendezveny_lisztfoci

 

 

 

 

 

A komikus sportok állomásán a csapatok játékosai részeg-szemüvegeket kaptak fel, mely az illuminált állapottal együtt járó látási zavarokat szimulálta. A furcsa vizuális élmény hatása alatt nem volt könnyű eltalálni a változatos célokat a kislabdákkal. Furcsa lánctalppal kellet a csapatoknak eljutniuk egészen a központi arénáig, azonban a speciális lánctalpat csak közös erővel tudták működtetni.

csapatepites_reszegesszemuveg

dolgozóisportnap_csapatepites

 

 

 

 

 

Dolgozói sportnap – sportbajnokságok és szórakoztató programok délután

A délután a sport és a szórakoztató programok jegyében zajlott. A bon-bon készítő program végeredményeként különleges és nagyon finom bon-bon-ok készültek. A képen is látható, hogy mennyire finom volt a levendulás, rózsa alakú bon-bon. Segwayekkel túráztunk a Hajógyári-sziget fái között, kikukucskáltunk a Dunára és persze közben dombról le-dombra fel szlalomoztunk.

dolgozoirendezveny_bonbonkeszites dolgozoirendezveny_segwayprogram

 

 

 

 

 

Délután a sportkedvelő munkatársak ping-pong, strandröplabda, lábtengó és élő-csocsó bajnokságon vehettek részt. Komoly küzdelem zajlott a dobogós helyezésekért.

dolgozoisportnap_strandropibajnoksagdolgozoisportnap_csocsobajnoksag

 

 

 

 

 

Dolgozói sportnap – esti parti

Az esti buli a Bambusz bárban a vacsorát követően Dér Henivel indult. Heni mindent beleadott és a vidám csapat pedig jó közönségnek bizonyult. Jókedvűen zártuk a napot: énekeltek, csápoltak és végül táncra is perdültek. De hiszen ez volt a cél, hogy a következő héten a folyosói téma az legyen, hogy milyen jól sikerült az idei csapatépítés is, jó hogy olyan cégnél dolgozunk, aki ilyen színvonalas rendezvényeket szervez számunkra.dolgozoirendezveny_estiparti

Amennyiben szeretne még több képet látni a rendezvényről, tekintse meg galériánkban, vagy Facebook oldalunkon!

Ha Ön is szeretne munkatársai számára ilyen, vagy ehhez hasonló csapatépítést, kérjük küldje el ajánlatkérését.

Amennyiben szeretne értesülni legújabb programjainkról, legfrissebb híreinkről , kérjük iratkozzon fel hírlevelünkre! (Ígérjük, csupán havi 1-2 alkalommal küldünk. )

GalériaFacebookAjánlatkérésHírlevél feliratkozás